...... Ze is duidelijk in haar aanbiedingen geeft aan wat zij doet en wat ik zelf moet doen en doet vervolgens wat ze belooft. De websites zijn door Marie-Anne omgezet in de huidige versie Joomla en ook voor het onderhoud doe ik nog steeds een beroep op haar op basis van strippenkaarten. Ze is mijn vraagbaak als ik ergens niet uitkom en ik krijg steeds snel antwoord. Ik beveel Emma-Design graag aan bij mijn bekenden

Martin de Groot, Kelvin-trainingen & Capella Brabant (klant sinds 2011)
Met Emma design werkt De Saayer Business Publications BV al geruime tijd samen. Met Marie-Anne is het altijd plezierig samenwerken. Marie-Anne is behoorlijk kritisch en dat werkt meestal in ons voordeel. Functies die je als klant graag wilt zien in een site, maar niet kunnen, daar bedenkt Marie-Anne meestal een betere oplossing voor. De facturen van Marie-Anne zijn altijd zoals verwacht en nooit onvoorspelbaar.

Emiel de Koning, De Saayer Business Publications (klant sinds 2007)
Marie-Anne heeft aan een korte beschrijving vaak genoeg om zich een goed beeld te vormen van wat gevraagd wordt en dat vervolgens vorm te geven. Zij denkt met de klant mee, komt met goede tips en levert snel een uitstekend resultaat. Ook de communicatie tijdens een traject is precies goed: "to the point", duidelijk en passend bij de behoefte.

Ingrid van den Berg, Rust in Beweging (klant sinds 2006)
Al geruime tijd wordt onze website beheerd door Emma-design, dit tot grote tevredenheid. Ook de recente vernieuwing van onze site is weer door Emma-design gedaan. De communicatie verloopt vlot en duidelijk en met veel geduld! Wij zijn blij dat wij ons over onze website niet druk hoeven te maken.

Logopedisch Centrum Hoofddorp (klant sinds 2006)

 

Wil je meer informatie?    Neem contact op

 

Go To Top