Je zoekt een hulp

die regelmatig de Joomla/Wordpress updates voor je doet en heel snel als er sprake is van een beveiligingsupdate
die de bezem door alle kleine probleempjes en irritaties van je website haalt
waar je vragen aan kunt stellen en snel antwoord krijgt
die kleine wijzigingen op je website doorvoert

Dat kan!

EMMA-design biedt zowel strippenkaarten als een abonnementsvorm, waarbij je een vast bedrag per maand betaalt.

De strippenkaart

Een strippenkaart is de ideale oplossing als je ondersteuning wilt wanneer je het nodig hebt.  Je kunt de strippenkaart gebruiken voor vragen, probleempjes, updates en die kleine wijzigingen.

De strippenkaart bestaat in twee varianten: 5 uur en 10 uur, EMMA-design werkt in termijnen van een kwartier. Voor de meeste klanten is de Strippenkaart-5 voldoende om kleine wijzigingen, updates en een incidentele vraag gedurende een jaar uit te laten voeren door EMMA-design. Na elke activiteit die op kosten van je strippenkaart gaat krijg je een overzicht van activiteit, tijdsduur en resterende tijd op je strippenkaart.

 Abonnement

Het abonnement kun je alleen gebruiken voor regelmatige updates van Joomla/Wordpress, gebruikte extensies/plugins en template/theme. Dat wil zeggen dat een abonnement geen recht geeft op ondersteuning bij problemen, vragen of het installeren van extra functionaliteit. De prijs van het abonnement is afhankelijk van de complexiteit van je website. Dat wil zeggen dat een abonnement voor een basis website goedkoper is dan voor een webshop.

Wat je moet weten:


  1. Abonnementen bij derden: er zijn extensies/plugins die je alleen kunt updaten als je een abonnement hebt of "member bent" van de club die die extensie maakt, voorbeelden zijn bepaalde formulier- of shopextensies. Bij de analyse van je website zullen we kijken hoe we daar mee omgaan.
  2. Wanneer en hoe vaak wordt mijn website geupdate? In principe 1x per maand een controle en updates indien die er zijn. Alleen als er "high security" updates zijn (de beveiliging van je website staat dan op het spel), dan wordt de update zo snel mogelijk uitgevoerd. En er is een risico-analyse, je gaat geen webshop updaten een week voor Sinterklaas als je weet dat dat de periode is waarin een belangrijk deel van de omzet moet worden gemaak. Dan moet er een zeer urgente reden zijn en anders liever een weekje later om weer klaar te zijn voor Kerstmis. Zo zijn er kleine en grote overwegingen te maken. Jij als klant mag erop vertrouwen dat EMMA-design een goede analyse maakt, weet waar je mee bezig bent en wat belangrijk voor je is, en je niet voor onverwachte problemen plaatst.

Bekijk de tarieven

 

Wil je meer informatie?    Neem contact op

 

Go To Top